Αρχική :: Προσωπικά δεδομένα

Προσωπικά δεδομένα

 

 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
 
Εισαγωγή
Σας ενημερώνουμει πως το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει του Ν. 2472/97 και των σχετικών τροποποιήσεων του.
 
1. Συλλογή Δεδομένων
Κατά την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ουδεμία προσωπική πληροφορία συλλέγεται ή ζητείται από τον επισκέπτη.
 
Για αγορά προϊόντων τα απαραίτητα στοιχεία είναι το ονοματεπώνό σας, η διεύθυνσή σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και η διεύθυνση e-mail σας.
 
Προαιρετικά μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλος στο κατάστημά μας οπότε σε αυτή την περίπτωση θα σας ζητηθούν ένα όνομα χρήστη (username) και ένας κωδικός πρόσβασης (password).  Επίσης, σε περίπτωση που θελήσετε έκδοση τιμολογίου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της εταιρίας σας (Επωνυμία, Διεύθυνση, Επάγγελμα, ΑΦΜ και ΔΟΥ).
 
2. Cookies
Όπως πολλά άλλα web sites, ορίζουμε και χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας, όπως η διατήρηση των προσωπικών σας ρυθμίσεων.

3. Επεξεργασία ή Διαγραφή των πληροφοριών του λογαριασμού σας
Αν εγγραφείτε ως μέλος, σας δίνουμε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τις πληροφορίες στο λογαριασμό χρήστη που δημιουργήσατε κατά την εγγραφή σας, χρησιμοποιώντας την περιοχή ρύθμισης των στοιχείων του λογαριασμού σας.  Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα διαγραφής αυτών των στοιχείων.
 
4. Ιδιοτικότητα 
Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία προς τρίτους.